Top

Najlepše destinacije za parove

ss

Najlepše destinacije za parove

Šta je lepše od planiranja odmora za dvoje. Predlažemo idealne destinacije za vaš sledeći odmor.

 

Mauricijus

 

Ostrvo sa fantastičnim podvodnim svetom, belim peščanim plažama i živopisnom vegetacijom. Mauricijus tokom cele godine ima tropsku klimu. 160 km peščane plaže i kristalno čista voda čine iskustvo nezaboravnim. Na zapadnoj obali je Port Louis, glavni i najveći grad.

Mali gradić Chamarel će vas očarati. Zbog vulkanskog porekla, karakterišu ga brda i talasi. Poznat je i kao “zemlja sedam boja”. Ostrvo Ile aux Cerfs smešteno je na istočnoj obali Mauricijusa i do njega se može doći samo brodom.

Hotel tip:  TUI SENSIMAR Lagoon Mauritius 

 

Grčka ostrva

Kos

Grad Kos nije samo glavni grad ostrva, već i najatraktivnije mesto za turiste. Pažnju će vam privući male radnje i ugodne taverne u kojima možete da osetite grčki mentalitet i gostoprimstvo. Kos nudi i peščane  i šljunkovite plaže. Plaže Kefalos i Paradise Beach su dve koje definitivno trebate posetiti tokom odmora i boravka na Kosu.

Hotel tip: TUI SENSIMAR Palazzo del Mare

Krf

Krf se nalazi na zapadnom delu, gde se Grčka graniči sa Albanijom. Ostrvo je sedmo po veličini u zemlji. Smatra se da je više od polovine ostrva prekriveno maslinjacima. To je i najzelenije grčko ostrvo, sa dugim, belim, peščanim plažama, strmim liticama i uvalama sa tirkiznim morem. 

Hotel tip: TUI SENSIMAR Atlantica Nissaki Beach 

 

 

Španija

 

Lanzarote ima sunčanu i suvu klimu. Zbog vulkanskog porekla odlikuju ga jedinstvena mesta ko što su nacionalni park Timanfaya, El Golfo i pećina Cueva de los Verdes Cave, kao i prelepe zlatne, peščane plaže. Kako bi istražili mnoštvo lepih mesta, najbolje je ostrvo obići automobilom. Veoma poznate i popularne su Papagayo plaže, južno od ostrva. Postoji i nekoliko prirodnih peščanih plaža sa blagim nagibom i kristalnom vodom.

Malo selo Caleta de Farma na severnoj obali ostrva je poznata destinacija surferima iz celog sveta. Jak vetar (uglavnom sa severozapada) i visoki talasi čine idealne uslove za surfing.

 

Hotel tip: TUI SENSIMAR Natura Palace

first choice

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.