Top
 

# Insider Tip za Maldive

# Insider Tip za Maldive

Na Maldivima ste? Nikako ne smete propustiti njihov podvodni svet.┬á U┼żivajte u impresivnom prizoru ┬ádelfina, ra┼ża i morskih kornja─Źa u njihovom prirodnom stani┼ítu. Jo┼í jednu stvar koju treba do┼żiveti je ve─Źera u podvodnom restoranu. Posebno preporu─Źujemo prvi ve─Źernji termin kada vodeni svet sija u svom najboljem svetlu.

 

 

 

MALDIVI ÔÇô PUTOVANJE SA DECOM

U kom uzrastu je u redu voditi decu na Maldive?

 

Maldivi┬ánisu jedna od najzanimljivijih i tako raznovrsnih destinacija za odmor sa decom. Sa pred┼íkolskom decom koja jo┼í uvek trebaju pa┼żnju roditelja, dani mogu biti prili─Źno iscrpljuju─çi. Ovo ne bi trebalo da bude problem sa starijom decom (od 8 godina starosti),┬á posebno na ve─çim ostrvima, gde postoji ┼íirok spektar vodenih sportova. U poslednje vreme, vidljivi su napori da se pobolj┼ía ponuda za mali┼íane. Kako deca brzo pronalaze prijatelje i ne mare za jezi─Źke barijere, svakako ─çe u┼żivati u igri na pla┼żi i u vodi.

 

 

KADA JE PRAVO VREME ZA MALDIVE

 

Klima: tropska sa relativno visokom vla┼żno┼í─çu,┬á severoisto─Źni monsun od novembra do marta, jugozapadni monsun od juna do kraja avgusta, prose─Źna minimalna temperatura┬á25,5 ┬░C, prose─Źna maksimalna temperatura┬á30,4 ┬░C.┬áSezona na Maldivima: januar, februar, mart, april, jul, avgust, novembar, decembar.

 

Preporu─Źujemo Vam da izaberete neki od najboljih hotela na Maldivima

Paradise Island Resort 4*

Kuredu Island Resort & Spa 4*

Coca Palm Dhuni Kolhu 4*

Robinson Club Noonu 5*

Robinson Club Maldives 5*

Hotel RIU Palace Maldives 5*

first choice

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.