Top
 

Putujte bez stresa sa decom!

Putujte bez stresa sa decom!

Odmor bi trebao biti uživanje za decu i roditelje. Napravili smo nekoliko saveta za putovanje bez stresa sa svojom decom. Takođe smo napravili odlične ideje za vas kada birate svoju destinaciju za odmor i hotele.

Trebalo bi da znate pre leta:

Pre leta, ima mnogo toga da se pripremi. Međutim, pre nego što bi mališani sedeli mirno nekoliko sati, trebalo bi da ih pustimo da se izigraju pre nego što se ukrcaju. Rezervišite im mesto do prozora, jer na kraju uvek ima nešto da se vidi. Pored toga, treba da imate na umu da morate rezervisati sedišta za porodicu ukoliko želite da sedite zajedno. Sedišta za porodice su obično prvi redovi iza toaleta.

Kada putujete sa svojim mališanima, uvek treba da ostavite mesta u prtljagu za igračke. Uvek može biti kašnjenja, igračke  osiguravaju Vaše slobodno vreme.

Organizujte zabavni program

Posebno za duže letove treba osigurati dovoljno zabave za decu. U idealnom slučaju, tablet sa aplikacijama prilagođenim detetu nije jedina zabava. Dečije knjige i torba puna igračaka i likova pružaju zabavu i razonodu.

Ponesite grickalice

Uvek je bolje sa sobom poneti neke grickalice. Bilo da se radi o voću, štapićima ili zdravim krekerima. Savet: uzmite žvakaću gume kako bi pomogli deci da izjednače pritisak

Dečija odeća

Putovanje treba da bude udobno. Dakle, prava odeća bi trebala omogućiti ugodno putovanje. Svakako treba razmisliti o promeni odeće u ručnom prtljagu za svoju decu. Zato je na deci da nose udobnu odeću: trenerku,helanke, majicu,duks, džemperic ili ogrtač. Za letove na duge relacije svakako treba da spakujete pidžame. Imajte na umu da je klima uređaj u avionu i  da deci može biti hladno. Tople čarape, ešerpe ili šal ovde mogu imati smisla.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.